KAPA KOSTNADER & TJÄNA PENGAR MED SOLENERGI

Här är några av fördelarna med att välja din solcellsanläggning från oss på kWatt!

-ENDAST 6-10 ÅRS PAY-OFF

-10-15% ÅRLIG AVKASTNING PÅ INVESTERINGEN

-20% GRÖNT TEKNIK-AVDRAG PÅ HELA INVESTERINGEN

-LADDBOX FÖR ELBIL / LADDHYBRID INGÅR (Tillfällig KAMPANJ)

-KAMPANJ! 8KW SOLCELLSANLÄGGNING INKL LADDBOX fr 95.000KR

Fyll gärna i formuläret nedan så hjälper vi dig med en kostnadsfri offert! 

Läs mer om solceller och solenergi längre ned på sidan.


Att skaffa solceller och batterilagring skall vara enkelt, prisvärt och smart. kWatt sköter hela projektet åt dig

Skörda energi med hjälp av solen.

Det finns tre förnybara energikällor - sol, vind och vatten. Det enda sättet att klara klimatomställningen och minska vårt klimatavtryck är att öka andelen förnybar energi. Som fastighetsägare har du stora möjligheter att göra något för klimatet samtidigt som du tillför el till din fastighet. Med vår och so­lens hjälp kan du göra taket på din fastighet till en möjlig inkomstkälla. Du kan själv använda energin i fastigheten eller sälja den vidare och låta andra ta del av din förnybara energi.

Det blir allt mer tydligt att det vi gör lokalt, även påverkar oss globalt. Vårt samhälle är byggt på teknik. En teknik som skapar många utmaningar för både natur och samhälle. Men det är vår övertygelse att energieffektiva, intelligenta och hållbara tekniska lösningar också kan ge oss drivkraften och möjligheten att möta dessa utmaningar.

Ett batterilager kan användas till mycket. Det kan användas för att sänka elkostnaderna genom att ladda det när elpriserna är låga, för att lagra egen solel eller för att kunna öka effektuttaget utan att behöva uppgradera huvudsäkringen. Med rätt utrustning går det även att klara sig genom strömavbrott på uppåt ett dygn.

En väldigt bra affärsmöjlighet är att "hyra ut" batteriet till kraftnätet för frekvensbalansering. Ersättningen är historiskt väldigt hög, därmed får du en payoff/ROI som är väldigt snabb.

Stödtjänster - För att säkerställa att elnätet alltid är i balans handlar Svenska kraftnät upp olika typer av stödtjänster. Batterier i CheckWatts virtuella kraftverk Currently bidrar exempelvis med att upprätthålla frekvensen vid driftstörningar. I utbyte så betalas det ut en ersättning till alla som är med och hjälper till. Detta är inte bara det mest lönsamma sättet att nyttja ett batterilager, det gör det också möjligt att bygga ut mer billig, förnybar el samtidigt som elsystemet blir mer driftsäkert. Läs mer på checkwatt

Intresserad av att äga en del av vår batteripark?