NU ÄR DET DAGS FÖR DIN BÄSTA INVESTERING!

Att skaffa solceller och batterilagring skall vara enkelt, prisvärt och smart. kWatt sköter hela projektet åt dig

Skörda energi med hjälp av solen.

Det finns tre förnybara energikällor - sol, vind och vatten. Det enda sättet att klara klimatomställningen och minska vårt klimatavtryck är att öka andelen förnybar energi. Som fastighetsägare har du stora möjligheter att göra något för klimatet samtidigt som du tillför el till din fastighet. Med vår och so­lens hjälp kan du göra taket på din fastighet till en möjlig inkomstkälla. Du kan själv använda energin i fastigheten eller sälja den vidare och låta andra ta del av din förnybara energi.

Det blir allt mer tydligt att det vi gör lokalt, även påverkar oss globalt. Vårt samhälle är byggt på teknik. En teknik som skapar många utmaningar för både natur och samhälle. Men det är vår övertygelse att energieffektiva, intelligenta och hållbara tekniska lösningar också kan ge oss drivkraften och möjligheten att möta dessa utmaningar.

Ett batterilager kan användas till mycket. Det kan användas för att sänka elkostnaderna genom att ladda det när elpriserna är låga, för att lagra egen solel eller för att kunna öka effektuttaget utan att behöva uppgradera huvudsäkringen. Med rätt utrustning går det även att klara sig genom strömavbrott på uppåt ett dygn.

En väldigt bra affärsmöjlighet är att "hyra ut" batteriet till kraftnätet för frekvensbalansering. Ersättningen är historiskt väldigt hög, därmed får du en payoff/ROI som är väldigt snabb. 

Stödtjänster - För att säkerställa att elnätet alltid är i balans handlar Svenska kraftnät upp olika typer av stödtjänster. Batterier i CheckWatts virtuella kraftverk Currently bidrar exempelvis med att upprätthålla frekvensen vid driftstörningar. I utbyte så betalas det ut en ersättning till alla som är med och hjälper till. Detta är inte bara det mest lönsamma sättet att nyttja ett batterilager, det gör det också möjligt att bygga ut mer billig, förnybar el samtidigt som elsystemet blir mer driftsäkert. Läs mer på checkwatt

Fyll gärna i formuläret nedan så återkommer vi med ett affärsförslag (normalt samma dag).

Kontakta gärna oss för ett kostnadsfritt besök och affärsförslag. Vi kontrollerar möjligheterna för din fastighet och kommer med förslag på en smart och prisvärd anläggning. 


Intresserad av att äga en del av vår batteripark?