Karriär

Jobba på kWatt!

Många företag berättar om sin platta organisation och höjd till tak osv. Ingen förstår egentligen vad det betyder... På kWatt har vi kanske en "platt" organisation med högt till tak om det betyder att man kan rycka chefen i slipsen när man tycker att hen har fel.

Vi är ett ganska litet företag med några personer (länk till oss). Vissa är ganska strukturerade, andra är lite som yrväder men vi har alla en gemensam vision (ganska galen sådan, vi kan berätta mer om det när vi träffas). Kortfattat så jobbar vi med att elektrifiera hela världen! Vi har bara valt att börja med norra Sverige först.

Elektrifieringen i hela Sverige pågår för fullt! Nurra Sverige är inget undantag. kWatt är en av de största aktörerna i regionen. Vi var med från starten, då när man fortfarande trodde att det var en utopi att köra elbil från Kiruna till Luleå. Nu finns det massor med jobb och affärsmöjligheter inom elektrifieringen och den gröna omställningen, därför söker vi kollegor till vårt gäng.

kWatt jobbar med flera delar inom den gröna omställningen och grön teknik. Dels bygger vi massor med supercharger's 180-350kW för elbilar och ellastbilar från Riksgränsen i norr till Ö-vik i söder, ja iaf på ca 40 orter.


Ekonomi, redovisning och administration

Som redovisningsekonom hos kWatt och syskonbolagen; Kiruna håltagning Ab, Plan och bygglaget i norr och Fjället AB kommer du ingå i ledningsgruppen och bygga upp ekonomiavdelningen. En riktigt grym utmaning för dig som är nyutexaminerad ekonom eller bara sugen på din livs utmaning! 

Arbetet kommer förutom att bygga upp en ekonomiavdelning bestå i löpande redovisning av alla inbetalningar och utbetalningar och diverse andra ekonomiska aktiviteter. Till exempel se till att löner, arbetsgivaravgifter, skatter och moms redovisas och betalas in i rätt tid. Analyser av resultat i bokslutet för att söka förklaringar till varför det gick som det gick och lägga fram bokslutsrapporten för företagsledningen. En gång per år görs ett mer omfattande årsbokslut.

I arbetet ingår att utveckla modeller för redovisningen och utarbeta anvisningar för hur redovisningen ska göras. Delta i budgetarbetet och gör bedömningar av hur stora intäkterna och utgifterna för en viss tidsperiod bör vara osv.

Utöver detta kan arbete med löpande redovisning till externa kunder också förekomma.

Intresserad eller vill du veta lite mer?

info@kWatt.se / 0980-10200 (knappval 3, ekonomi)


Elektriker

Som elektriker/installatör på kWatt kommer du främst arbeta inom 3 områden.

-Solenergi/batteri. När våra grymma solcellsmontörer har gjort allt jobb med solcellerna så skall du koppla ihop anläggningen och driftsätta.

-Destinationsladdning. Det betyder laddboxar, upp till 22kW, dem kommer du montera upp massor av både på privatpersoners villor, på företag och parkeringar.

-Snabbladdning. Det är dem här pjäserna som kommer kunna leverera upp till 350.000watt till både elbilar och ellastbilar. Dem kommer du också installera och serva. 

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla alla områden inom grön teknik och den gröna omställningen. 

Hos oss får du ett fritt jobb med mycket eget ansvar, där du tillsammans med Eric, Jens, Patrik, Anders, Oskar, Niko, Olle och Viktor är med och förbättrar Svensk infrastruktur!

(Du kommer utbildas och jobba med Eric och Olle tills du känner dig trygg med våra produkter och tjänster)

Om detta låter intressant, så kan du maila oss på info@kWatt.se 

-Några rader om dig sjäv.

-Vad du har för erfarenheter. Rörmockare

kWatt säljer och Installerar luft/vattenvärmepumpar, därför söker vi nu en rörmockare!

Hos oss får du ett fritt jobb med mycket eget ansvar, där du tillsammans med Eric, Jens, Patrik, Anders, Oskar, Niko, Olle och Viktor är med och sänker energiförbrukning för vår kund!

(Du kommer utbildas och jobba med Viktor, Eric och Olle tills du känner dig trygg med våra produkter och tjänster)

Om detta låter intressant, så kan du maila oss på info@kWatt.se

-Några rader om dig sjäv.

-Vad du har för erfarenheter.


Du kan också bara fylla i formuläret så kontaktar vi dig!