Karriär

Jobba på kWatt!

Många företag berättar om sin platta organisation och höjd till tak osv, osv. Ingen förstår egentligen vad det betyder... På kWatt har vi kanske en "platt" organisation om det betyder att man kan rycka chefen i slipsen när man tycker att hen har fel. 

Vi är ett ganska litet företag med några personer (länk till oss). Vissa är ganska strukturerade, andra är lite som yrväder men vi har alla en gemensam vision (ganska galen sådan, vi kan berätta mer om det när vi träffas). Kortfattat så jobbar vi med att elektrifiera hela världen! Vi har bara valt att börja med Kiruna först av en slump.

Elektrifieringen i norra Sverige pågår för fullt! kWatt var med från starten. då när man fortfarande trodde att det var en utopi att köra elbil från Kiruna till Luleå. Nu finns det massor med jobb inom elektrifieringen och den gröna omställningen, därför söker vi en till kollega till vårt gäng.

kWatt jobbar med flera delar inom den gröna omställningen och grön teknik. Dels bygger vi massor med supercharger's 180-350kW för elbilar och ellastbilar från Riksgränsen i norr till Piteå i söder, ja iaf på ca 20 orter.

Vi pysslar även med elbilsladdning, solenergi i hemmet och på företag, både i när och fjärran. 

Om jobbet

Som elektriker/installatör på kWatt kommer du främst arbeta inom 3 områden.

-Solenergi. När våra grymma solcellsmontörer har gjort allt jobb med solcellerna så skall du koppla ihop anläggningen och driftsätta.

-Destinationsladdning. Det betyder laddboxar, upp till 22kW, dem kommer du montera upp massor av både på privatpersoners villor, på företag och parkeringar.

-Snabbladdning. Det är dem här pjäserna som kommer kunna leverera upp till 350.000watt till både elbilar och ellastbilar. Dem kommer du också installera och serva. 

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla alla områden inom grön teknik och den gröna omställningen. 

Hos oss får du ett fritt jobb med mycket eget ansvar, där du tillsammans med Eric, Jens, Patrik, Anders, Oskar och Viktor är med och förbättrar Svensk infrastruktur!

(Du kommer utbildas och jobba med Eric tills du känner dig trygg med våra produkter och tjänster)

Om detta låter intressant, så kan du maila oss på info@kWatt.se 

-Några rader om dig sjäv.

-Vad du har för erfarenheter.

  


Du kan också bara fylla i formuläret så kontaktar vi dig!